Xarrada “La Ribera Impulsa 4.0”

Hui s’ha realitzat la xarrada sobre el programa “La Ribera Impulsa 4.0” al saló d’actes de la Mancomunitat de la Ribera Baixa.

Ha tingut una gran acollida de públic, que s’ha pogut informar dels avantatges i el funcionament d’aquest programa, GRATUÏT i VOLUNTARI.

“La Ribera Impulsa 4.0” és un programa innovador per a millorar i augmentar les possibilitats de trobar treball i/o canviar d’ocupació, basat en l’acció, dinàmic i a través del treball en equip principalment. Mitjançant el Model Canvas aplicat a la recerca de treball, es tracta de que cada participant s’adone d’on està, cap on vol anar i amb què recursos i ferramentes conta, per a elaborar el seu pla d’acció. Es a dir, de fixar-se un objectiu laboral, crear la seua marca personal, obtindre habilitats digitals i millorar l’actitud i motivació en el procés de búsqueda.

Es formaran grups d’unes 15-20 persones aproxidament, que a través de 16 sessions grupals presencials, treballaran tots aquests continguts. També es treballarà via online en una plataforma col·laborativa on es compartiran materials, ofertes de treball, formació, etc, així com també es faran sessions individuals d’orientació i assessorament durant tot el desenvolupament del programa, fins al 30 de setembre.

Vos compartim algunes fotos de la xarrada!!