Xarrada informativa del programa La Ribera Impulsa 4.0

El 12 de febrer, a les 10 del matí al Saló d’Actes de la Mancomunitat de la Ribera Baixa (1º pis), tindrà lloc una xarrada informativa sobre el programa La Ribera Impulsa 4.0.

Es tracta d’un programa innovador per a millorar i augmentar les possibilitats de trobar treball i/o canviar d’ocupació, basat en l’acció, dinàmic i a través del treball en equip principalment. Mitjançant el Model Canvas aplicat a la recerca de treball, es tracta de que cada participant s’adone d’on està, cap on vol anar i amb què recursos i ferramentes conta, per a elaborar el seu pla d’acció. Es a dir, de fixar-se un objectiu laboral, crear la seua marca personal, obtindre habilitats digitals i millorar l’actitud i motivació en el procés de búsqueda.

Es formaran grups d’unes 15-20 persones aproximadament, que a través de 16 sessions grupals presencials, treballaran tots aquests continguts. També es treballarà via online en una plataforma col·laborativa on es compartiran materials, ofertes de treball, formació,.., així com també es faran sessions individuals d’orientació i assessorament durant tot el desenvolupament del programa, fins al 30 de setembre.