El Consorci de la Ribera presenta “PARATGES”, un programa de visites guiades gratuïtes a Paratges Naturals o zones de gran valor mediambiental de la comarca de la Ribera del Xúquer.

 

 

INSCRIU-TE AL PROGRAMA

VEURE EL PROGRAMA AMB LES VISITES GUIADES

Des del Consorci de la Ribera, aprofitant que aquest any 2017 és l’ any Internacional del turisme sostenible,encetem un nou programa, anomenat “PARATGES” Rutes mediambientals de la Ribera. Consisteix en un programa de visites guiades a Paratges Naturals o zones de gran valor mediambiental de la comarca de la Ribera del Xúquer.

Mitjançant aquest projecte pretenem potenciar l’atractiu turístic de les zones de gran valor paisatgístic i mediambiental de la nostra comarca, al mateix temps que sensibilitzar i educar a la població en el respecte a la natura, fomentant així un Turisme més Sostenible.

El programa consta de 14 dies de rutes (matí) repartits en 7 caps de setmana entre els mesos de octubre i desembre. L’hora d’inici de la ruta serà a les 10:00h del matí des de la porta de l’Ajuntament i finalitzarà a la 13:30.

Les visites són gratuïtes.
Més informació al teléfon 961717007 o email: pilar@aer-ribera.com