Departament d’Animació Sociocultural

El departament d’Animació sociocultural s’encarrega del disseny, organització i gestió de projectes relacionats amb el desenvolupament col·lectiu, la participació i també amb l’educació i l’oci, que donen resposta a les necessitats i demandes, principalment per a la població juvenil dels municipis pertanyents a la Mancomunitat de la Ribera Baixa.

Aquest departament està format per tres tècnics/ques especialitzats en la dinamització i la direcció de grups humans en activitats fisico-recreatives i socioeducatives.


Què fem?

El compromís i la participació de joves és essencial per aconseguir el desenvolupament humà sostenible.

Però, de vegades les oportunitats per a la joventut de participar política, econòmica i socialment són poques o inexistents.

La llei de polítiques integrals de joventut, té la finalitat de garantir que les persones joves puguen definir i construir el seu projecte vital, individual i col·lectiu, en igualtat d’oportunitats.

Aquesta llei busca fomentar la participació juvenil com a paper principal, per a garantir un desenvolupament sostenible e inclusiu.

Per això, des del departament d’Animació Sociocultural de la Mancomunitat de la Ribera Baixa, volem estar al servei de la joventut, i volem ajudar-los a formar-se creant espais de participació.

Creguem en la importància del seu desenvolupament personal i social, tant individual com col·lectiu i és per tant que les accions que realitzem compleixen aquests objectius:


Activitats


Enllaços d’interés


Contacte

Horari: De dilluns a divendres de 8:00h a 15:00h.
Telèfon: 96 171 70 07 Ext: 2010
E-mail: tasoc@mancomunitatrb.es
Persones de contacte: Andrea Pérez, Natàlia Bernabé i Pepe Gómez.

Formulari de Contacte