Taller: Sexualitats i igualtat amb La Psico Woman

El proper el divendres 3 de maig tindrà lloc la jornada de sexualitats i igualtat, un taller d’educació afectiva i sexual amb perspectiva de gènere impartit per Isa Duque, més coneguda com ‘la Psicowoman’ a les xarxes socials.

La jornada serà de 18:30 a 20:45h, i tindrà lloc al saló d’actes de la Mancomunitat: Avinguda Jose Maiques 8 (entre el Centre de Salut i Serveis Socials), Sueca.

Per tal de facilitar el viatge, oferim un servei d’autobús que farà ruta per tota la comarca per a arreplegar a les persones que vullguen i després de l’activitat tornar al poble. Tant la jornada com l’autobús són gratuïts!

El període d’inscripcions és del 8 fins el 25 d’abril. Podeu inscriure’s al vostre ajuntament, cridant al 961717007 (extensió 2015) o enviant un correu a igualtat@mancomunitatrb.es. Si voleu apuntar-vos en Sueca teniu dues opcions: a la seu de la Mancomunitat, Avinguda Jose Maiques 8 (entre el Centre de Salut i Serveis Socials), o a l’Agència Municipal d’Igualtat, Plaça del Convent 12.

Les dades que haureu de donar són:

    • Nom
    • Data de naixement
    • Telèfon o correu de contacte
    • Dir si voleu el servici de bus o no
    • Municipi

L’horari d’autobús i les parades tant d’anar com de tornar, es comunicaran per Facebook, pàgina web, Instagram i correu electrònic uns dies abans de l’activitat, quan es tanque el període d’inscripció i es puga determinar si és necessari passar per tots els pobles o no.

La jornada està dirigida a persones a partir de 14 anys.

Animeu-vos a tractar les sexualitats d’una manera dinàmica, divertida i en un entorn de confiança on s’aborda aquesta temàtica amb naturalitat.

Per a saber més sobre la Psicowoman, podeu visitar el seu canal de Youtube, així com el seu perfil a Instagram i Facebook.

#Psicowoman

#ViuLaTeuaSexualitat

#LaRiberaAmbLaIgualtat