Receptes Econòmiques

DESCRIPCIÓ

Ajuda’ns a crear un receptari amb aliments saludables i senzills que qualsevol persona puga tindre al seu rebost. Amb una sèrie d’aliments bàsics és suficient per poder dur una dieta sana i nutritiva, i amb un poc de creativitat es poden cuinar plats realment deliciosos solament amb el que es té per casa. 

Des de la Mancomunitat volem conéixer quins són els trucs i les tècniques utilitzades pels riberencs i riberenques per a fer que les receptes del dia a dia siguen especials, i ajudar a altres a agafar idees o donar a conéixer com es pot traure el major partit als aliments més bàsics.  Aquelles persones que participen rebran un exemplar a casa!

Exemples de receptes:

  • Hummus
  • Arròs amb llet
  • Pastís de galetes
  • Amanida de verdures amb tonyina

 

PARTICIPANTS

Podran participar tots els residents dels municipis de la ribera.

 

INSCRIPCIÓ I PARTICIPACIÓ EN EL CONCURS

Per poder participar, els interessats deuran enviar el formulari que trobaran en esta mateixa pàgina. El període d’enviament comença el 5 de Febrer fins al 25 de Febrer.

També tens la possibilitat d’enviar-nos la recepta en paper a la Mancomunitat de la Ribera Baixa o als ajuntaments dels municipis adherits.

Llistat dels aliments que es poden utilitzar:

Arròs blanc Sardines  en llauna
Cigrons bollits Spaghetis
Llet Tomaca fregida en llauna
Oli d’oliva Crema de verdures deshidratada
Galletes Fruita en conserva
Bajoqueta verda en conserva Cacao en pols

“Receptes econòmiques”, programa organitzat per l’Equip Social de Base i els departaments d’audiovisuals i d’informàtica de la Mancomunitat de la Ribera Baixa.