Programa Jove Oportunitat

Es torna a realitzar el programa Jove Oportunitat organitzat per l’Ajuntament de Sueca amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Ribera Baixa.

Jove Oportunitat és una iniciativa promoguda per l’IVAJ i cofinançada pel Fons Social Europeu per tal d’ajudar a joves que no han completat els seus estudis a construir un itinerari que millore la seua qualificació.

Poden participar joves entre 16 i 21 anys apuntats a garantia juvenil amb nivell de formació baix (sense títol d’ESO o amb ell però sense haver aconseguit un Títol Mitjà)

La durada del programa és de 6 mesos, comença el 6 de maig i l’horari és de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00, excepte el mes d’agost que no es farà. Es realitzarà al casal jove de Sueca.

Metodologia: Combinació d’eines de coaching actitudinal, orientació sobre carreres professionals, visites a “empreses d’acollida”, activitats socioculturals i esportives i reforç acadèmic.

Les inscripcions es poden fer contactant amb l’ajuntament de Sueca o amb la Mancomunitat de la Ribera Baixa (96 171 70 07)

Podeu trobar més informació sobre aquest projecte al díptic o a la web del IVAJ.