Una de les prioritats a la Mancomunitat és el foment de l’ocupació, i oferim diferents possibilitats a l’hora de trobar treball i donar oportunitats de formació.

 

AGÈNCIA D’OCUPACIÓ I DESENVOLUPAMENT COMARCAL

L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Comarcal (AEDL) de la Mancomunitat de la Ribera Baixa va ser creada a l’any 2.001. Des de la seua creació l’AEDL té com objectiu el desenvolupament socioeconòmic i el foment de l’ocupació en la comarca. El servei va adreçat a persones desocupades, a persones que volen millorar el seu perfil laboral i professional i al teixit empresarial de la comarca.

Amb la finalitat d’aconseguir aquestos objectius l’Agència es planteja cada any posar en funcionament el major número possible de programes relacionats amb el foment de l’ocupació, la formació i l’orientació laboral, de potenciar el desenvolupament econòmic de la Ribera Baixa.

 

TALLERS D’OCUPACIÓ

A la mancomunitat s’ofereixen cursos i tallers que preparen als alumnes per al món laboral, sobre tot dins la rama administrativa.

Actualment, s’estan efectuant dos d’aquests tallers: el Taller d’ocupació “Ribera Baixa” i el taller “La Ribera Baixa T’avala”. En aquestos s’imparteixen dos certificats de professionalitat (C.P.) en l’àmbit d’Administració i Gestió i es realitzen treballs pràctics remunerats.

 

 

AULA MENTOR

Aula Mentor és una iniciativa de formació oberta, flexible i a través d’Internet dirigida a persones adultes que desitgen ampliar les seues competències personals i professionals. La iniciativa està promoguda pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport en col·laboració amb la Mancomunitat de la Ribera Baixa.

Per a matricular-se es pot realitzar des de casa o bé visitant l’Aula Mentor mitjançant cita prèvia.

Telèfon: 96 171 70 07 

Correu: adc@mancomunitatrb.es

Horari d’atenció: de 8.00 a 14.00 de dilluns a divendres i dilluns de 16.00 a 19.00 hores.