Joves Creactius pretén ser una mostra multidisciplinària recollint i presentat, d’una banda, les manifestacions artístiques i, d’altra, els estudis, les investigacions i la capacitat d’emprenedoria de la joventut.

El programa, impulsat pel municipi de Corbera fa tres anys, busca expandir-se en tota la comarca amb l’objectiu de dotar als i les joves d’una plataforma que done cabuda a totes les disciplines i on puguen plasmar-se totes les seues inquietuds.

La convocatòria respon a un dels nous projectes dirigits a la joventut de la comarca, coordinats per la Mancomunitat de la Ribera Baixa i l’IVAJ, l’Institut Valencià de la Joventut, amb l’objectiu d’aconseguir una actuació intermunicipal pel que fa a les polítiques i els projectes de joventut.

L’objectiu és promoure, donar suport, exposar i donar cabuda a totes les manifestacions artístiques, més enllà de les plàstiques, així cabran també perfomances i totes aquelles propostes relacionades amb la fotografia, disseny gràfic, audiovisual, composició musical, dansa, creació teatral i literària, i alhora també tots aquells projectes personals que demostren la capacitat d’emprenedoria activa dels joves dins del món professional o dels seus estudis i recerques.

Podran participar en les jornades tots els joves de la Ribera Baixa, entre 12 i 30 anys, que senten motivació per la seua vessant creativa i activa. Per qüestions d’organització, però, la mostra multi-disciplinar admetrà fins un màxim de 30 propostes per convocatòria anual, entre els projectes individuals i col·lectius. En cas de formalitzar-se més de 30 sol·licituds de participació, la Mancomunitat es reserva el dret a la selecció dels treballs admesos, atenent sobretot a criteris de diversitat disciplinar.

Per a participar en aquesta convocatòria, que no comportarà remuneració econòmica, caldrà omplir totes les dades demandades a la fitxa d’inscripció, signant-la i lliurant-la en la finestreta d’algun dels Ajuntaments implicats (Albalat de la Ribera, Almussafes, Benicull de Xúquer, Corbera, Favara, Fortaleny, Llaurí, Polinyà de Xúquer, Riola, Sollana, Sueca)

Una vegada finalitzat el termini, l’organització es posarà en contacte, durant el mes de setembre, amb les persones participants per convocar-los a la reunió pertinent amb l’objectiu d’acordar el calendari artístic i el format final de la mostra.

Correu de Contacte: jovescreactiusriberabaixa@gmail.com