Jornada – torneig #EmpowerGame

El proper el divendres 29 de març a les 18:45h tindrà lloc #EmpowerGame, una jornada-torneig de jocs de taula amb perspectiva de gènere. Comptarem amb les creadores dels dos jocs: “Feminismos reunidos” i “Herstóricas pioneras“, per a presentar-nos-els. Després, es celebrarà un torneig amb cada joc, i els premis per a les persones guanyadores seran els propis jocs. De tota manera, totes les persones participants tindran un obsequi.

La jornada tindrà lloc a la seu de la Mancomunitat: Avinguda Jose Maiques S/N (entre el Centre de Salut i Serveis Socials).

Per tal de facilitar el viatge, oferim un servei d’autobús que farà ruta per tota la comarca per a arreplegar a les persones que vullguen i després de l’activitat tornar al poble. Tant l’activitat com l’autobús són gratuïts!

El període d’inscripcions és de l’1 fins el 22 de març. Podeu inscriure’s al vostre ajuntament, cridant al 961717007 o enviant un correu a igualtat@mancomunitatrb.es. Si voleu apuntar-vos en Sueca teniu dues opcions: a la seu de la Mancomunitat, Avinguda Jose Maiques S/N (entre el Centre de Salut i Serveis Socials), o a l’Agència Municipal d’Igualtat, Plaça del Convent 12.

Les dades que haureu de donar són:

    • Nom
    • Data de naixement
    • Telèfon o correu de contacte
    • Dir si voleu el servici de bus o no
    • Municipi

L’horari d’autobús i les parades tant d’anar com de tornar, es comunicaran per Facebook, pàgina web, Instagram i correu electrònic uns dies abans de l’activitat, quan es tanque el període d’inscripció i es puga determinar si és necessari passar per tots els pobles o no.

La jornada és per a majors de 14 anys pel nivell de coneixements i de comprensió que requereixen els jocs, i no hi ha edat màxima.

Animeu-se i gaudiu d’aquesta oportunitat de conèixer a les creadores, a dones que han fet història i moltes altres curiositats que no sabíeu, d’una manera divertida i entretinguda. Et sumes al repte?

#EmpowerGame

#FeminismosReunidos

#HerstóricasPioneras

#LaRiberaAmbLaIgualtat