Jornada d’Energia, Medi Ambient i Educació

El dia 15 de maig de 2018 va tindre lloc la Jornada d’Energia, Medi Ambient i Educació a la Mancomunitat de la Ribera Baixa, organitzat per l’Àrea d’Educació ambiental del Consorci de la Ribera amb col·laboració amb el Cefire – Cetem. Esta jornada forma part del projecte Europeu Enerman, dins del programa Erasmus +.

La jornada va tindre dos parts, horari de matí dirigit a ajuntaments i professionals i de vesprada dirigit a centres escolars. Van acudir alcaldes, regidors i tècnics de diferents ajuntaments de pobles de la Ribera Baixa i Alta com Jordi Vicedo, alcalde de Corbera, Maria Antonia Vilar, alcaldessa de Benimuslem, Isabel Jiménez, regidora de medi ambient de l’ajuntament de Sueca, Felip Hernandis, alcalde d’Albalat de la Ribera i Txema Peláez, alcalde de Sumacàrcer i president de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

A banda de la part política, també van acudir membres de la part social i empresarial, on explicaven alguns dels estudis que s’havien realitzat als ajuntaments o col·legis dels pobles i els resultats que s’han obtingut a l’aplicar uns mètodes més sostenibles i a favor del medi ambient.

En definitiva, es van poder realitzar els objectius de les jornades: intercanviar experiències i coneixements entre els municipis i centres escolars amb la finalitat que es repliquen i promoure l’educació i la participació ciutadana amb la finalitat de reduir l’impacte ambiental de totes les accions produïdes per la societat.

Recordem que la pròxima jornada “Reptes per a una mobilitat saludable, segura i sostenible en l’àmbit educatiu “ és el pròxim 24 de maig. Vos esperem!