Exposició “Eminències valencianes. Grans aportacions de les oblidades.”

L’equip d’igualtat de la Mancomunitat de la Ribera Baixa ha organitzat una exposició titulada “Eminències valencianes. Grans aportacions de les oblidades.” amb la intenció de donar a conèixer a 20 dones valencianes que han fet aportacions recents al món de la cultura, la ciència, la literatura o els esports, entre altres, i que no han rebut el reconeixement social que mereixen.

Amb aquesta exposició es pretén donar visibilitat a la professionalitat i l’excel·lència de les dones, ja que sempre ha estat sotmesa a la dels homes, i d’aquesta manera equilibrar la seua presència i ressò als mitjos de comunicació i a la societat.

En definitiva, es tracta de demostrar a la societat que tots i totes som capaços de fer grans aportacions independentment del nostre sexe. Perquè, com diu Gloria Steinem, les dones hem sigut la meitat del passat però no la meitat de la història.

L’exposició passarà de manera itinerant per quasi tots els pobles adherits a la Mancomunitat, vos anirem informant a través de Facebook de les dates i els espais on podreu visitar-la.

#LesDonesTambéFemHistòria