Equip Corresponsals Juvenils Ribera Baixa

El passat dilluns 10 de febrer ens reunirem amb el nostre equip de corresponsals juvenils que col·laboren amb el Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Baixa. En aquesta reunió intercanviarem distints punts de vista entorn del valor de la informació que aplega a les nostres persones joves i com podem ajudar des de les entitats públiques per a adaptar la informació, les activitats i les formacions perquè siguen del seu interès.

A més a més, aquests xics i xiques ens ajuden per fer arribar tota la Informació d’Interès Juvenil a les companyes i als companys dels seus respectius IES.

Una vegada més, des de l’àrea de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Baixa volem posar a les persones joves com a punt de referència per a crear polítiques de participació i així desenvolupar les accions necessàries per a millorar molts aspectes de la seua vida.

El projecte de Corresponsals Juvenils suposa un punt de partida per fer més realista aquesta participació i connectar les necessitats de les persones joves amb la vida dels nostres pobles.

Ànim corresponsals!

 

#LaRiberaAmblaJoventut