Cursos de Mentor en Abierto


Aquesta setmana comença el termini de matriculació dels cursos de Mentor en Abierto sent del 24 d’octubre fins el 7 de novembre (fins a esgotar places).

La formació començarà el dia 11 de novembre de 2019 i el termini per acabar totes les activitats serà de dos o tres mesos segons el curs.

Atès que tots els cursos són gratuïts però amb places limitades, transcorreguts 7 dies des del començament, aquella persona que no haja realitzat les tasques determinades pels seus tutors fins a aquesta data es donarà de baixa perquè la seua plaça puga ser ocupada per les persones que, havent-se matriculat en termini, no hagen entrat en la quota.

    • Iniciació a les matemàtiques: En aquest curs s’aprendrà i es recordarà, des d’un nivell accessible, conceptes matemàtics útils que podem aplicar en molts moments de la nostra vida quotidiana a través de l’estudi dels nombres naturals i decimals, la mesura del temps i dels angles, fraccions, proporcions, percentatges, geometria, tècniques de càlcul i interpretació de gràfiques. Aquest curs té una durada de 2 mesos.
    • Iniciació a la física: En aquest curs s’estudiaran els conceptes i principis fonamentals del mètode científic, la cinemàtica (part de la Física que estudia el moviment), la dinàmica (part de la Física que estudia les causes del moviment) i les diverses formes d’energia. Aquest curs té una durada de 2 mesos.
    • Iniciació aSalesforce: SalesForce és un conjunt de programes té per finalitat gestionar la relació amb els clients, el que en el món empresarial es coneix com Customer Relationship Manager (CRM). Aquest curs presenta l’eina i proporciona els coneixements necessaris per abordar una primera explotació. La durada del curs 3 mesos.
    • Administrador de Salesforce: Aquest curs està adreçat a qualsevol persona que tinga interès en aprendre sobre processos de vendes o d’eines empresarials des del punt de vista tecnològic. Tot i que no és necessària la realització prèvia del curs d’Aula Mentor “Introducció a Salesforce”, és molt recomanable haver realitzat prèviament. Tot i que el curs té l’opció de realitzar-lo tant en anglès com en espanyol és recomanable tenir coneixements bàsics d’anglès informàtic per a la realització de alguns exercicis. No són necessàries nocions de programació, però sí estar familiaritzat amb la realització de fórmules i lògica derivativa. Aquest curs té una durada de 2 mesos.
    • Introducció a la Ciberseguretat (Cisco): En aquest curs s’exploren les cibertendències, les amenaces i el tema general de la ciberseguretat, aprenent a protegir la privacitat en línia per conèixer més sobre els desafiaments que afronten les empreses, els governs i les institucions educatives. Durada del curs 2 mesos.
    • Introducció l’Internet de les Coses (Cisco): Una primera visió global de l’Internet de les coses que posa l’enfocament en les oportunitats que aquest concepte tecnològic pot oferir de cara a l’ocupabilitat i la vida quotidiana. Durada del curs 2 mesos.
    • Emprendimiento digital (Cisco): El camí sinuós entre la idea i la seua execució exigeix ​​visió per als negocis, habilitats financeres i, sobretot, la mentalitat adequada. Durada del curs 2 mesos.

Nota: La matrícula en tots els cursos d’aquesta convocatòria, incloent els de CISCO (Ciberseguretat – IOT – Emprenedoria) s’ha de fer a les aules Mentor. Si un usuari es registra a la pàgina de Cisco directament, aquesta matrícula no està inclosa en la convocatòria en obert de Mentor i no tindrà atenció tutorial.