Concurs fotogràfic nadalenc

El departament d’animació sociocultural de la Mancomunitat de la Ribera Baixa ha organitzat un concurs fotogràfic per a aquest Nadal. Vos compartim les bases per si esteu interessats/des i voleu participar.

BASES DEL CONCURS FOTOGRÀFIC NADALENC:

El Concurs fotogràfic nadalenc té com a objectius fomentar la participació i estimular la col·laboració ciutadana dintre de l’àmbit juvenil així com millorar la comunicació i posicionament a les xarxes socials per a una millor difusió. El concurs vol propiciar la participació i intercanvi d’idees i fer protagonista a la joventut animant-la a proposar les seues pròpies activitats i a participar activament en elles.

  1. Podran inscriure’s tots els/les joves dels pobles de la Ribera Baixa, amb edats compreses entre 12 i 30 anys, ambdues inclusives.
  2. Termini de participació: de l’1 de desembre al 7 de gener.
  3. Les persones participants hauran de pujar a les seues xarxes socials una fotografia que represente què és l’esperit nadalenc per a elles utilitzant els hastags #lamancomola i #concursnadalenc.
  4. Hauran de compartir-la a les xarxes socials Instagram o Facebook nomenant als perfils de la mancomunitat: @mancomunitatrb.
  5. Els/les participants que hagen complit tots els requisits rebran un missatge del jurat on se’ls informarà del procés i es demanarà les seues dades de contacte: nom i cognoms, número de telèfon, direcció de correu electrònic i residència.
  6. El concurs finalitzarà amb una cloenda amb berenar i lliurament de premis el 14 de gener.
    *Les persones concursants han de saber i acceptar que a l’hora de compartir la seua fotografia, aquesta està subjecta a exposar-se.

JURAT

El jurat estarà compost pel Departament d’Animació Sociocultural, el Departament d’Audiovisual i la Presidència de la Mancomunitat de la Ribera baixa.

PREMIS

1er – 80 Euros.
2on- 60 Euros.
3er- 40 Euros.