Aula Mentor – Curs gratuït “Administrador SaleForce”

Aula Mentor anuncia una nova convocatòria del curs gratuït “Administrador de SaleForce. Este curs està dirigit a qualsevol persona que tinga interés a aprendre sobre processos de vendes o d’eines empresarials des del punt de vista tecnològic.

Encara que no és necessària la realització prèvia del curs d’Aula Mentor “Introducció a Salesforce“, facilita la gestió de la plataforma.

El termini de matrícula estarà disponible del 7 al 15 de maig, o bé quan es completen les 50 places disponibles per rigorós ordre d’inscripció. El curs és gratuït i tindrà una durada de dos mesos durant els quals és imprescindible ajustar-se als calendaris en matèria d’avanç i resolució de les activitats del curs.

Encara que el curs té l’opció de realitzar-ho tant en anglés com en espanyol, és recomanable tenir coneixements bàsics d’anglés informàtic per a la realització d’alguns exercicis. No són necessàries nocions de programació, però sí estar familiaritzat amb la realització de fórmules i lògica derivativa.

El curs començarà el dia 16 de maig i finalitzarà el 10 de juliol. Els alumnes que superen totes les activitats del curs, seran autoritzats pel tutor per presentar-se a la prova final que es realitzarà a les aules Mentor durant la convocatòria prevista per a Octubre de 2018. Una vegada superada esta prova final, els alumnes rebran un certificat d’Aula Mentor corresponent a 100 hores.