Acte de clausura del taller Et Formem

Ahir va tindre lloc l’acte de clausura del taller de L’Escola d’ocupació Et Formem de la Ribera Baixa. Un projecte desenvolupat i executat del 2 de maig de 2018 fins a l’1 de maig de 2019 on 10 persones han rebut formació en l’àrea d’informàtica i comunicacions que s’adequa als continguts establerts en la normativa reguladora del certificat de professionalitat.

Per una banda, en el nivell II de la Família professional: Informàtica i Comunicacions, l’Àrea professional correspon a Confecció i Publicació de Pàgines Web, certificat impartit des del 2 de maig de 2018 fins al 23 d’octubre de 2018.

Des del 24 d’octubre de 2018 i fins a l’1 de maig de 2019, s’ha estat impartint un certificat de professionalitat de nivell III de la Família professional: Informàtica i Comunicacions, l’Àrea Professional correspon a: Desenvolupament d’Aplicacions amb Tecnologia Web.

A més, l’alumnat ha rebut formació específica sobre els portals de transparència gràcies a la col·laboració de la diputació i ha estat fent pràctiques als ajuntaments dels diferents pobles que formen la Mancomunitat, ajudant-los a actualitzar la seua pàgina web.

Aquest programa formatiu està cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc del Programa Operatiu Comunitat Valenciana 2014-2020.

Vos compartim alguns moments de l’acte de clausura.